akció

Vegán termék a kosaradban? Szállítás ingyen!

logo

Way of Life

Üdvözlünk a Way of Life világában, ahol az életmód váltás nem csak egy álom, hanem elérhető valóság. A Way of Life az az életmód program, ahol hétről hétre hasznos és praktikus életmód beli, táplálkozási és mozgással kapcsolatos tanácsokat kapsz tőlünk. Gyere és csatlakozz a way of Life programhoz!

Kész vagy felfedezni, mire vagy képes?

Csatlakozz a kihíváshoz most

Erdélyi Mónika októberben kezdte el a 12 hetes Way of Life programot, amivel -20 kilogrammtól szabadult meg. Ezáltal egy sokkal energikusabb életet kapott és így került újra csúcsformába. A programot a 12 hét után nem hagyta abba, mert már az életmódjává vált. Ha kíváncsi vagy Mónika átalakulásának történetére, kattints ide a videó megtekintéséhez!

backgroundImage

Miért regisztrálj?

icon

Mutatjuk az utat

Pontos útmutatást nyújtunk arról, hogyan táplálkozz és hogyan mozogj a jobb közérzeted elérése érdekében. Segítséget nyújtunk abban, hogy átfogó képet kapj az egészséges életmódról és a megfelelő táplálkozásról.

icon

Táplálkozási és edzés terv

Segítséget nyújtunk a megfelelő táplálkozáshoz és edzéshez. Megmutatjuk, hogyan tudod elérni az általad kitűzött célt a helyes mozgás és helyes táplálkozáson keresztül.

icon

Személyre szabott támogatás kezdőknek is

Ha teljesen kezdő vagy ezen a területen, akkor is könnyedén végig tudod csinálni a 12 hetet. Egyszerű és világos feladatokat építettünk bele a programba, hogy kedvet csináljunk az életmód váltáshoz!

icon

Motiváció

Segítünk fenntartani motivációdat a program folyamán. És te is tudod segíteni, azokat, akikkel együtt csinálod! Egy nagy életmód közösséget szeretnénk létrehozni, ahol mindenki megtalálja a maga számára megfelelő motivációt!

Ugrás a regisztrációra
backgroundImage

LUXOYA KIHÍVÁS

Légy a “LUXOYA BAJNOKA🏆”!

A “LUXOYA BAJNOKA🏆” kihívás:

A győzelemhez csupán arra van szükséged, hogy végigcsinálod a LUXOYA Way of Life 12 hetes életmódváltó programot úgy, hogy ennek segítségével lefogysz minimum 10 kg-ot!

A bajnokok díja:

-10 kg felett egy “LUXOYA BAJNOKA -10kg🏆” kupa és egy 50.000 Ft értékű termékcsomag,

-15 kg felett egy egy “LUXOYA BAJNOKA -15kg🏆” kupa és egy 75.000 Ft értékű termékcsomag

-20 kg felett egy “LUXOYA BAJNOKA -20kg🏆” kupa és egy 100.000 Ft értékű termékcsomag!

A győzteseket mindig a győzelem hónapját követő hónap első hetében hirdetjük ki ünnepélyes DÍJÁTADÓ keretében.

Miért a
Way of Life?

A Way of Life szakértői csapata minden részletre odafigyel. Ismerd meg átgondoltan összeállított étrendjeinket és edzésterveinket, amelyek egyszerűen követhetők és hatékonyak.

Csatlakozz!
backgroundImage

12 hét:

heti 5 feladat

Minden héten más és más kihívás vár

Minden program a legújabb táplálkozási és fitnesz irányelveken alapul, biztosítva, hogy te is elérhesd céljaidat, legyen az fogyás, erőnlét növelése vagy egyszerűen az egészségesebb életvitel. Minden mozgásfeladat könnyű, bárki számára elvégezhető.

Kezdd el ma!

Tedd meg az első lépést!

Kezdd el ma!

Határozd meg céljaidat

Ne habozz és vágj bele még ma! Mi itt vagyunk és végig viszünk egy olyan programon, aminek a végén azt fogod mondani, hogy megérte belekezdeni. Hasznos tippeket adunk! Köteleződj el és csináld végig! Bízz bennünk!

backgroundImage
backgroundImage

Légy a

bajnokunk!

A Way of Life egy izgalmas meglepetést is tartogat számodra!

A promóciós időszak végén értékes nyeremények sorsolására kerül sor a programban aktívan résztvevők között. Ne maradj le a lehetőségről, hogy elérhesd céljaidat és közben fantasztikus nyereményekkel gazdagodj!