akció

18 000 ft felett ingyenes a kiszállítás

backgroundImage

Felkészülés a bikiniszezonra

2024. 06. 25.

A nyári időszak mindig óriási motiváció a felesleges kilók ledobására, azonban sokan szembesülünk azzal a problémával, hogy ez bizony nem egyszerű feladat. Ha a fogyás neked is örök mumus, akkor itt az idő ezen változtatni! A megoldást az életmódváltás jelenti, ami messze nem olyan ijesztő, mint hangzik. Mutatjuk hogyan készülj a strandszezon beköszöntére!

Diéta helyett életmódváltás

A diéta gyors, látványos eredménnyel kecsegtet, azonban hosszú távon nem kifizetődő. Könnyű visszaesni a régi szokásokba, ehhez elég akár 1-2 nap megtörni az előírásokat, ami nem nehéz, hiszen számtalan diéta drákói szigorral írja elő, hogy mit lehet és mit nem.

A megoldás az életmódváltás.


Olyan táplálkozási és egyéb szokásokat kell kialakítani, amelyek szinte észrevétlenül a mindennapi élet részévé válnak, így nem kell félni attól sem, hogy a kemény munkával leadott kilók visszajönnek.

Fogyás tartósan.jpg

Kevesebb zsír, több fehérje

A

Luxoya Way of Life életmódváltó program

három fő alappillére az étkezés, a mozgás és a szellemi jólét. Ez utóbbiról hajlamosak vagyunk megfeledkezni, holott legalább olyan fontos a fogyás és a mindennapi életünk szempontjából is.

Az étkezésen belül kiemelt figyelmet kell fordítani a hidratálásra, azaz a megfelelő mennyiségű víz fogyasztására, illetve fontos, hogy csökkentsük a zsír, illetve szénhidrát bevitelt és növeljük az elfogyasztott

fehérje

mennyiséget. Ezzel elérhetjük, hogy nem izomból, hanem a felgyülemlett zsír tartalékokból fogunk fogyunk.

A változatos táplálkozás mellett a kívánt hatás érdekében a mindennapokat fel lehet turbózni a

Luxoya étrend-kiegészítőkkel

is, amelyek segítenek elérni a napi szükséges fehérje valamint rost bevitel elérését, ráadásul kifejezetten ízletesek is.

Rendszeres mozgás

A

helyes táplálkozás

az első lépés, azonban fontos, hogy megfelelő mennyiségű mozgást is beépíts a mindennapokba. Csatlakozz a

Way of Life kihíváshoz

és kövesd hétről hétre a kitűzött célokat!

Az első fontos lépés, hogy a napi lépésszámot tornázzuk fel 10 000-ig, illetve fokozatosan kezdjünk el rendszeres testmozgást végezni. A 12 hetes program során fokozatosan emeljük a szintet, így nem kell attól tartani, hogy nem fogod bírni a tempót.

Megfelelő alvás

Hajlamosak vagyunk elfeledkezni róla, hogy ha a cél a fogyás, akkor a mentális állapotunkra is érdemes odafigyelni, aminek az egyik fő összetevője az alvás. Amikor kipihentek vagyunk, akkor alacsonyabb az étvágyunk, nem akarunk állandóan enni valamit.

Emellett könnyebben vesszük rá magunkat a fizikai aktivitásra is, hiszen több energiánk lesz, így könnyebben adhatjuk le a felesleges kilókat, ráadásul a pihentető,

jó minőségű alvás

közben szintén kalóriákat égetünk.

Arról már nem is beszélve, hogy a kialvatlanság hosszú távon rengeteg egészségügyi problémához vezethet, így a megfelelő alvási szokások kialakítás nem csak a fogyás, de az általános életminőség javítása szempontjából is kulcsfontosságú.

A legfontosabb: Nem vagy egyedül!

A program nem csak útmutatást, táplálkozási és edzés tervet ad, hanem motivációt és személyre szabott támogatást, akár kezdőknek is.

A program sikerességét kiválóan szemlélteti Erdélyi Mónika példája, aki októberben kezdte a programot és a 12 hét alatt 20 kilótól szabadult meg. Ez idő alatt sokkal energikusabb lett, újra csúcsformába került. 12 hét után sem hagyta abba a programot, hiszen ez idő alatt az már az életmódjává vált.

Az életmódváltás fontos összetevője a motiváció. Ez jöhet abból is, hogy az ember látja az eredményeket, illetve érzi a fejlődést és abból is, hogy egy előre lefektetett tervet követ, illetve ezáltal egy közösség részévé válik. A Luxoya Way of Life mind a kettőt kínálja, csatlakozz most és készülj együtt másokkal a strandszezonra!


Kapcsolódó cikkek